• Klompen Meuk banner2.jpg
  • Klompen Meuk banner5.jpg
  • Klompen Meuk banner8.jpg
  • Klompen Meuk banner7.jpg
  • Klompen Meuk banner6.jpg
  • Klompen Meuk banner1.jpg
  • Klompen Meuk banner3.jpg

Programma

We gaan weer lekker rocken op de Brabantse klei! Met dit jaar oldskool boeren rock ’n loll!! Jullie weten inmiddels dat Klompenrock ’n gruwelijk bruut feest is. Dit jaar geen liters, maar gieters bier, een lekker verwarmde 'JA-KOE-ZIE' en met onderstaande artiesten gaan we weer he-le-maal van de kaart. Proost!

 

BERTUS STAIGERPAIP

Das 100% nostalgie en ontiegelijk retro! Deze Brabantse dialectband is gestrikt voor Klompenrock 2018 en daar zijn we gruwelijk trots op! Het is geen geheim dat de WC-experience zich door deze mannen liet inspireren. Ze speelden eind jaren ‘80 maar liefst 120x in het voorprogramma van Normaal en zijn regelrechte cult-helden geworden. Bertus Staigerpaip geeft de Klompenrocker ’n Brabantse rock ’n roll show met ’n hoog Status Quo gehalte!

Bertus Staigerpaip had de gitaren al 7 jaar aan de wilgen hangen, maar komen terug voor een uniek en moddervette come-back show en spelen ongetwijfeld hun grootste hits zoals “Jongens van de bouw”, “ik zat effe niet op te lette”, “Christine (gooi ‘m nog s vol bezine)”, “Handelaar” en “Had ik maar ’n vak geleerd”. Na afloop van het optreden wil je zeker een cassettebandje van ze kopen!!

 

 

MEUK

Vorig jaar presenteerde ze hun fonkelnieuwe show “Hard voor Weinig”, gelijknamig aan hun eerste album. Dit jaar gaat daar wéér een schepje bovenop! Klompenrockers moeten rekening houden met een hoog ‘recht-voor-je-smoel’ gehalte en hun muziek is méér dan acceptabel genoeg om menig pot bier op leeg te maken (lees: Zuipmuziek). Waar MEUK ooit begon als coverband met de beste hits van hun boerenrockhelden, hebben ze na een fikse zoektocht een stukje van hun eigen identiteit gevonden. Stevige Brabantse Rock ’n Roll overgoten met een smeuige saus van een trekzak! Hmm..  Wees gerust: Ook nummers van Bertus Staigerpaip, Rowwen Hèze, Jovink, BZB en WC-experience worden tijdens de show met veel bombarie op je afgevuurd! 

 

 

EDRIE ANTONISSEN

Gin gelul! Dees mèns is ’n praaaagtige vent!! Werkelijk woar! Het feestgehalte zal pieken op het moment dat Edrie Antonissen met zijn bakkes door de microfoon gaat kwèke. “BEEEEIER-AAN-DE-KLOMPEN!!!” of wat dat dacht je van z’n hitje “BAM-BAM!!”. Vrijwel op iedere trekkertrek heeft hij al gestaan en hij mag dan ook met recht niet ontbreken op het podium van de grootste feestboerderij van Brabant.

Primeur: Speciaal voor Klompenrock speelt hij met de bère strakke live-rockband De Rauwdouwers.

 

 

DE RAUWDOUWERS

Een stel uit de klei getrokken Brabo's maken lomp en onbehouwe dialectrock. Volkszingert Edrie Antonissen speelde al op talloze Pull-party’s en vroeg de Rauwdouwers hem te ‘begeleiden’. Dat zorgde voor ’n zoeigekke samensmelting van smartlap en rock waar ieder gerespecteerd rauw tentfeest z’n vingers bij aflikt! Gruwelijk smèrrig lekkere klassiekers zorgen gegarandeerd voor ’n smeuïg zuipfestijn. BAM-BAM!!

 

 

DE BOETNERS

Wij verstaan er geen kut van, maar tis onmeunig Høken! De Boetners timmeren flink aan de weg en stonden dit jaar al op de Zwarte Cross. Ze begonnen als Normaal coverband en dus krijg je zeker wat covers voor je plaat. Voor hun eigen werk doken ze de studio in van Bökkers. Deze band heeft zich al vele male bewezen in de allermodderigste feesttenten. Gewoon klasse! Welkom in Brabant mannen!

 

 

HUUB HANGOP

Nog zo’n artiest met diverse kneiters en top-40 noteringen op z'n naam, zoals: "Ik ben 'n vrachtwagenchauffeur", "Je wordt weer vent in de shoarmatent". Hij zal zeker 'n liedje zingen, maar heeft als gastheer Huub nog een verrassende bijdrage aan de avond!

 

 

DJ JON met z'nne CATERPILLAR

Het is Jon weer gelukt!! Was het eerder een Unimog en Shovel.. maar na het zien van dit filmpje heeft hij 'n rupsvoertuig omgebouwd tot een inmense DJ-booth. Als hij tussen de bands door z'n plaatsjes draait hoeft geen mens stil te staan. Anders kun je altijd nog 'n gieter bier gaan halen natuurlijk.

 

 

JA-KOE-ZIE

Er zijn van die momenten dat je gewoon lekker ff wil chillen. Wordt 't stampen je allemaal te veel, dan kun je met je maten even tot rust komen in de tot hottub omgebouwde gierttank. We twijfelde eerst nog heel even met de giertank douche.. Neem je zwembroek mee. Je wordt niet thuisgebracht! (Powered by CV de Deurzuipers)

 

 

Zoals je ziet is er weer genoeg te zien en te beleven! Deuren gaan om 19.00u open, dus zorg dat je niks mist!

Socialmedia